Kako izbrati prave pajkice

Morda na prvi pogled ni videti, da bi morali nakupu pajkic posvečati posebno pozornost, vendar je resnica, da mu je. Oblačila imajo svoje dobre in slabe lastnosti in pri pajkicah ni nič drugače.

Če kupujete pajkice, je precej stvari, ki jih morate vedeti, preden si lahko kupite res najboljše pajkice. Nekatere od najpomembnejših bodo naštete v tem članku, ki vam bo pokazal, kako kupiti najboljše pajkice.

Prva stvar, ki jo morate ugotoviti je, kako raztegljive so pajkice v resnici. Če se pajkice ne raztegnejo dovolj, jih mogoče ne boste mogle raztegniti čez svoje telo.

Druga stvar, na katero morate biti pozorne je, če bodo pajkice, ki ste jih izbrale, dobro stale. Ne smete izbrati pajkic, ki bi razkazovale dele vašega telesa, za katere si želite, da bi ostali skriti. Hkrati pa morajo biti pajkice dovolj oprijete, da ne bodo lezle dol z vašega telesa v določenih položajih.

Tretjič morate najti barvo, ki bo vsaj nekoliko skrila znoj. Najslabša barva za to je očitno siva, zato se je dobro izogniti sivim pajkicam.

Četrta stvar pri izbiri pajkic je, da vam mora biti všeč vaše oblačilo. Če se ves čas počutite neprijetno, se ne boste mogle osredotočiti na telovadbo.

Petič morate biti pozorne, da so pajkice narejene iz materiala, ki vas ne bo srbel. Priporočljiv je bombaž ali mešanica bombaža in poliestra.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: